Президентът на Съединените щати в периода 1993 - 2001  ще

...
Президентът на Съединените щати в периода 1993 - 2001  ще
Коментари Харесай

Ексклузивно! Бил Клинтън пристига в България по покана на Кирил Домусчиев

Президентът на Съединените щати в интервала 1993 - 2001  ще пристигна на посещаване в България по покана на изпълнителния шеф на Huvepharma и член на Clinton Global Initiative (CGI) Кирил Домусчиев.

Двамата ще вземат присъединяване в полемика отдадена на Корпоративно обществено въздействие върху бъдещите генерации, а акцентът ще бъде подложен на продоволствената сигурност в световен мащаб.

Бившият президент на Съединени американски щати е убеден, че точно селското стопанство е главната движеща мощ за обществено и икономическо развиване. Това е повода секторът да е в главната на вниманието му. Роденият през 1946-та година Бил Клинтън се насочи към публичната активност съвсем незабавно след президентския стол.

Глобалната Инициатива е стартирана през 2005-та година, а досега поетите задължения от сътрудниците в нея са над 3 700. От Инициативата считат, че това е трансформирало живота на над 435 милиона души по целия сват.

През октомври предходната година Домусчиев изнесе тирада пред бизнес водачи и общественици на CGI.

Кирил Домусчиев прикани света да се насочи към нововъведения, с цел да може да се обезпечат надеждни снабдителни линии на качествена храна.

Целта е питателните доставки да съумеят да устоят на световните рецесии, а също по този начин и да посрещнат потребностите, които се чака да е удвоят след по-малко от 30 години.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Бил Клинтън САЩ президент Huvepharma Хювефарма CGI Clinton Global Initiative new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР